Julkrans

Julkrans

Gledelig og lyst, Classic Holiday Christmas Wreath og Garland gir en festlig atmosfære til ditt hjem. Uansett om de er hengt på døråpninger eller viklet rundt et rekkverk, er disse eksepsjonelt vakre kransene og kransene det perfekte komplementet til din elskede ferieinnredning. Utsmykket med ...
PRODUCT DETAILS

Gledelig og lyst, Classic Holiday Christmas Wreath og Garland gir en festlig atmosfære til ditt hjem. Uansett om de er hengt på døråpninger eller viklet rundt et rekkverk, er disse eksepsjonelt vakre kransene og kransene det perfekte komplementet til din elskede ferieinnredning.

Utsmykket med et vakkert utvalg av furu kegler, blader og bær, tilbyr Classic Holiday kunstig julkrans en morsom, festlig hilsen til dine gjester. Dessuten gir de realistiske Real-Feel PE nålene og de klassiske PVC-nålene Classic Holiday Artificial Christmas Garland en tett silhuett som fremkaller den vinterlige sjarmen til en julaften på landet.
Echoing skjønnheten av blinkende stjerner, vår pre-lit alternativ med klare lys er sikker på å vekke squeals av glede fra caroling forbipasserende-by. La våre Classic Holiday Wreath og Garland tjene som bakgrunn for mange morsomme ferieminner.

Hot Tags: christmas krans, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, kjøp, billig, høy kvalitet, salg, flocket julkranser, julkrans med lys, krans 12 kr
Beslektede produkter

Forespørsel

Quzhou Hanyin gave Facotry
Legger til: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-post: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikasjon
Bookmark us today!