Juletre er et essensielt ornament for å feire jul

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Nov 02, 2017

Juletre er i samsvar med feiringen av julens essensielle ornamenter, men også en del av julefestet. Hvis det ikke er noe juletre hjemme, vil det i stor grad redusere den festlige atmosfæren.

24. desember kalles julaften, er familiegjenforening, sammen jule middag, hvert gave øyeblikk. Juletreet er et must for festivaler. Det er vanligvis dekket med små gran eller trær, og grenene er dekket med ornamenter, gaver og lanterne. Juletre Det er en lysstjerne på toppen av treet for å vise hvordan de tre kongene i øst går til Betlehem. Ifølge legenden dekorerte den tyske religiøse reformeren Martin Luther verdens første juletre, slik at alle mennesker kan nyt julen natt stjerner blinker skjønnheten i fjellene neste kveld.

Juletre er i samsvar med feiringen av julens essensielle ornamenter, men også en del av julefestet. Hvis det ikke er juletre hjemme, vil juletreet i stor grad redusere den festlige atmosfæren. Vi vet alle og kjenner juletreet, men for juletrærets opprinnelse, betyr betydningen av juletreet du vet hvor mye? Her, Xiaobian å gi deg om opprinnelsen til juletreet!

Først, opprinnelsen til juletreet (1): legenden om juletreet

Moderne juletrær stammer fra Tyskland, og senere senere populært i verden, som juleferier i en av de mest kjente tradisjonene. Det sies at juletreet først dukket opp i det gamle Roma i midten av desember, den tyske misjonæren Nicholas i det 8. århundre med det vertikale treet dedikert til babyen. Da tok tyskerne 24 desember som Adam og Eva festivalen og satte på "hagen i hagen" som symboliserte Edens hage, juletre og hengte kakene på vegne av det hellige brød, symbolisert forsoningen, og den stearinlys og ballen, som symboliserer Kristus. Ved det 16. århundre, den religiøse reformatøren, Martin Luther, Cdesigned en juleaften for en stjernekveld, designet for å huse et juletre med stearinlys og baller hjemme.

For det andre, opprinnelsen til juletreet (2): legenden om juletreet

For jomfruens opprinnelse har Vesten også et annet ordtak: Det er en god bonde, på julaften, underholdt det varmt vandrende barn, avskjed, barnet brøt en gren satt på bakken, grenene vokser Trær, barnespissen til treet til bøndene sa: "Hvert år i dag, juletre, er trærne dekket med gaver og baller for å tilbakebetale din godhet." Etter at barnet dro, fant bonden at tregrener forvandlet til et lite tre, han forstod at den opprinnelige mottakelsen er en budbringer av Gud. Så, juletre i dag folk ser juletreet er alltid henger på en liten gave og ballen

Tredje, opprinnelsen til juletreet (3): legenden om juletreet

Ifølge journalen til julepasningen er det første juletre et lite palme på den hvite siden av byen. På den første natten av Jesu fødsel, jomfru Maria og St. Joseph gikk til den kalde byen, veldig sliten, og jomfruen falt under treet for en stund, den lille palmen, Se, juletre utvide sine grener, til Jomfru Maria for å motstå den kalde vinden blåser. Midt på natten ble Jesus Kristus født. På denne tiden, himmelen dukket opp en spesielt lyse stjerner, utgitt et fantastisk lys, slo direkte det lille palmehodet, sirklet inn i en vakker blenderåpning. Siden da, lille brunt tre i julen, sto det for en strålende stilling.

For det fjerde, opprinnelsen til juletreet (4): legenden om juletreet

Legenden, det er en mann som heter Fulu Lunting skjulte hellige, som bor i Tyskland, et fjell i Alsace, han er veldig glad i barn. Ett år på julen håpet han at de nærliggende barna kunne leke lykkelig sammen, men det var fattig og hadde ingen penger til å kjøpe barnas favorittlegetøy og godteri, så han var klosset for det. I tilfelle av

En morgen, da Fulle Lentin går i skogen, så han plutselig en liten sedertre, og trærne var dekket av snø, og mange små isbarer ble hengt på solen, og solen skinnet og skinnet. Og han tok tilbake treet og strømmet det i bassenget. Og hente noe viltfrukt i skogen, og deretter melet, gjorde noe kors, eller stjerneformet kake, hengende over grenene. Og med noen små stearinlys, satt i grenene, juletre kledd træret i en blendende, veldig vakker. På juleaften lekte Fulle Lenting klokken, barna hørte, gikk til hytta, alle rundt treet, danset og sang julesangene, og deretter Fulu Lunting kaken til barnet. Vi spiser, la alle ha en lykkelig jul. Senere blir denne brukeren sirkulert.

I 1837, den tyske prinsesse Helen, gift med en hertug av Frankrike, spredde juletreet også henne til Paris. I 1841, ektemannen til Victoria, satt et juletre, juletre plassert foran Windsor Palace. Denne skikken spredte seg fra den kongelige familien til adelen, og så populær til folket.

Juletre er et stearinlys og ornamenter til gran eller fremmede furutrær, med den vakre stillingen, blir en uunnværlig dekorasjon av julen. Et stort utvalg av juletrær, det finnes naturlige furu og sypresser, det er kunstig juletre og hvitt juletre. Juletre Hvert juletre er dekket med en rekke ornamenter, men toppen av hvert tre må ha en stor stjerne, et symbol på tre brødre å følge stjernen og finne Jesus, og bare familien til familien kan sette dette håpet Stjerne henger på.


Et par: nei

Neste: Christmas Garland Buying Guide

Quzhou Hanyin gave Facotry
Legger til: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-post: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikasjon
Bookmark us today!