Juletre lampe kle seg ferdighet

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Aug 15, 2017Flere og flere mennesker med Kristus vind jul, uunngåelig for å dekorere juletreet koster en hjerne. Juletre lampen er den mest grunnleggende dekorasjonen, juletre med lys proporsjonen er egnet, den svingete hengende grasiøse juletre lampen kan gjøre festivalen mer bevegelige og mer skinnende.

Juletre lampe Dress opp ferdighet

Julen kommer, mange mennesker er opptatt av å kjøpe ting for å kle seg juletreet, der juletrommelen er absolutt nødvendig. Men hvordan dekorerer juletre lyset? Hvilken farge på juletre lyset er bedre å se på?

1, rød, grønn, symboliserer festlig. Varm rød kan gi oss entusiasme, håp, den tradisjonelle grønne juledekorasjonen er USAs hovedfarge Jul, Juletre med lys er også den vanligste familiens bruk av fargelayouten, den kan markere den festlige atmosfæren. Julenissen i røde, røde bånd, klokker, med grønt juletre, røde retter med grønne servietter, røde og grønne kranser, etc., Juletre med lys er å skape en varm julestemning godt tilbehør.

2, gull, symbol på mote. Gylden julestil er de siste årene, på grunn av sin sterke følelse av mote, blir gull også den viktigste fargen på julepynt. Lavprofilisk luksuriøs smak, vist i glitrende farge og mønsteret av rosen. Og dekorere juletre ornamenter, Juletre med lyse anheng til de viktigste gullbelagte, gylden blinkende for hjemmet for å legge til en lys ny farge.

3, hvit, sølv, symboliserer renhet. Hvit og den utvidede fargesølv er den viktigste fargen til jul i Europa, den symboliserer renheten til Den Hellige Jomfru Maria, er temaet for julefarge. Ren hvit farge som snø, flagrende i luften, flak faller på treet, gatene. Juletre med lys Som en sølv eller hvit julestil venn, prøv å sette et sølv juletre i soverommet, i treet så mye som mulig ved hjelp av sølvbånd og sølvklokker. For å gjøre sølvtemaet til juletre mer fremtredende, er lyspæren også et godt valg


Quzhou Hanyin gave Facotry
Legger til: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-post: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikasjon
Bookmark us today!