Juletre lampe ytelse er veldig stabil

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Oct 23, 2017


Flere og flere mennesker med Kristus over julen, kan ikke annet enn å arrangere et juletre for noen hjerner. Hellige juletre lys er de mest grunnleggende dekorasjon, andelen av høyre, svingete hengende av juletre treet kan gjøre festivalen mer bevegelige og mer skinnende.

Husk å passe på det riktige verktøyet før du dekorerer juletreet. Slik som bruk av elektrisk stige i stedet for tilfeldig å finne en avføring til pute høyt; bruk av standard lednings- og strømforlengerkabel; hver streng av juletre lyser på pæren kan ikke plukke for mye, ca 500 for en streng, juletre med lys hvis du trenger mer For å bli delt inn i flere strenger er koblet til plugg.

Juletreet lyser sammen

Vil bli pakket inn i juletreet på de første juletre lysene inn i en ball, det høres litt overflødig ut. Faktisk kan dette unngås i dekorasjonen av juletrommelyktene mellom de sammenflettede sammen, i tillegg er det praktisk å ta klokket lys, hånd vikling, ikke rotet, juletre med lys tvinge risikoen for å snuble sine egne .

Enkel viklingsmetode

Først snu juletre lysene, slik at når du kan intuitivt se formasjonen av mønsteret, fra toppen av treet ned for å dekorere.

Hvis juletreet i hjørnet, kan du fra siden av treet som er involvert til den andre siden, er juletre med lys langs forsiden av juletreet dekorert til bunnen kan være.

Hvis juletreet er plassert foran vinduet, kan du gå rundt treet 360 grader, før og etter at du kan se lyset.

Juletre lys er også kjent som LED-lys, det engelske navnet heter LED Strip, formen på dette produktet er som et tape, i tillegg til hovedproduktet er den opprinnelige LED, så det ble kalt juletre lysene. Det er vanligvis laget av lampe perler, kretskort, juletre med lys PVC råvarer og så videre.

Utførelsen og egenskapene til juletre lyser

1. Juletre lys til å importere chip pakke med lysemitterende diode som en lyskilde;

2. Juletre lys vinkel design av større, halvvinkel vinkel> 120 grader, ensartet farge, ingen flekker;

3. Juletre lys utvalg av LED dedikert konstant spenning strømforsyning, krets design for konstant strøm sløyfe, er arbeidet ytelse veldig stabil, slik at det normale livet> 50.000 timer;

4. Juletre lys farge konsistens, farge rød, gul, grønn, blå, hvit, varm hvit;

5. Juletre lys installasjon praktisk og rask, etter en engangs injeksjon vanntett behandling, vanntett klasse IP65, plastdeler er installert kort posisjon, trenger ikke noe tilbehør, kan Juletre med lys installeres direkte i ordet hull og fast ;

6. Juletre lys å gjennomføre perforert juletre behandling;

7. Juletre lysene kan være fargerikt og full farge kontrolleren for å oppnå fargerik hoppe, gradient, svart / hvitt, juletre med lys full farge flutter og andre effekter.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Legger til: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-post: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikasjon
Bookmark us today!