Opprinnelsen til juletreet

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: Jul 21, 2017

Det ble sagt at en bonde hadde fått en sulten gutt i en snøig juleaften hvor han hadde spist en overdådig julemiddag, og barnet hadde farvel med en granentre og velsignet og sa: I dag er gaven full av Grener, forlater denne vakre granbyen, tilbakebetale din godhet.

Etter at barnet dro, fant bonden at tregrene forvandlet til et lite tre, innså han at mottaket hans opprinnelig var en budbringer av Gud. Juletre Denne historien er kilden til juletreet. Jule sokker legenden

For lenge siden var det en vennlig aristokrat, hans kone døde av sykdom, forlot ham og hans tre døtre. Adelen prøvde mange oppfinnelser, mislyktes, men også tømt pengene, så de måtte flytte til en gård, hans døtre måtte lage mat, sy og rengjøring.

Noen år senere gikk døtrene til ekteskapsalderen, juletre faren har blitt mer deprimert fordi han ikke hadde penger til sine døtre for å kjøpe dowry. En natt vasket døtrene kjolene og hengte strømpene foran peisen. Etter at de hellige Nicholas kjente farens situasjon, kom de til deres hus den kvelden. Han så familien fra vinduet i søvn, og la merke til jentas strømper. Straks tok han tre poser med gull ut av lommen fra skorstenen på et kast, faller bare i jentene i strømpene.

Neste morgen våknet døtrene for å finne sine strømper fylt med gull, nok for at de skulle kjøpe dowry. Aristokratiet og kan derfor se sin datter gift, Juletre fra da av til å leve et godt liv.

Senere har barna rundt om i verden arvet tradisjonen med å henge julestrømper. I noen land har barna andre lignende skikker, som i Frankrike, barna la skoene ved siden av peisen og så videre.

En magisk legende om juletreet

Julen kommer fra den kristne Bibelen, juletreet er basert på julepostene, fra den hvite kolde byveien på et lite palme.

Ifølge de relevante dokumentene, dagen før Jesu fødsel, jomfru Maria og deretter hennes venn av St. Joseph i løpet av reisen, hadde det svært vanskelig. På dette tidspunktet går juletre til den hvite byen, har vært veldig sliten. Derfor bestemte Maria seg for å sitte på vei til et palme, hvile en stund og deretter skynde seg. Men på dette tidspunktet, lille brunt tre som en persons tenkning, starter sakte grener, for Maria og St. Joseph for å blokkere forkjølingen, slik at jomfruen for å unngå det kalde vindangrepet. På denne ene natten ble Jesus født. På dette punktet sender en lysstjerne sitt lys til toppen av det brune treet, uvanlig vakker magi. Siden da er juletreet populært i julen på et sted. Inntil i dag har en rekke juletrær vært i desember, og gir oss ubegrenset reverie og lykke.


Quzhou Hanyin gave Facotry
Legger til: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-post: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikasjon
Bookmark us today!