Opprinnelsen til juletre

Quzhou Hanyin gave Facotry | Updated: May 31, 2017


Moderne juletre opprinnelig stammer fra Tyskland. På den 24 desember i året, tyskerne arrangert en Gran tre hjemme og hang kjeks på toppen, symboliserer helligdom.

Moderne bruk av alle typer informasjonskapsler i stedet for hellige brød, men også ofte lagt et symbol på Christ stearinlys. I tillegg interiøret har også en Christmas tårnet, er en tre trekant struktur, juletre finnes mange lite rutenett plassert Kristusstatuen, tårnet eviggrønne bladverket, lys og en stjerne.

1500 Christmas tårn og Eden trær ble slått sammen til juletrær.

På 1700-tallet, denne skikken begynte populært i de tyske trofaste troende, juletre populære 1800-tallet ble landet dype tradisjon.

I de tidlige nittende århundre, juletreet spres til England; Juletre i det mid-19th århundret, dronning Victorias mann, den tyske fyrstehuset å fremme popularitet.

Og som tidlig som juletreet 1600-tallet av de tyske innvandrerne til Nord-Amerika til 1800-tallet er viden populære. I Østerrike er Sveits, Polen og Nederland også populært.

Tradisjonelt juletrær reist til julaften og deretter fjernet etter 12 netter (6 januar). Både forkant og utsettelse anses uheldig. Imidlertid lagrer juletre moderne Christmas shopping sesongen for mest på slutten av oktober sette opp Christmas definert.

Naturlig eller kunstig trær kan brukes som juletrær. Sølv fir, hvit fir, kalde fjell, Gran, furu, furu og andre treslag er den mest brukte juletre.

I dag, bare den amerikanske etterspørselen etter jul trær det er 3300-36 millioner trær, Europa er så høyt som 5000-6000 millioner trær. Hver jul, kostnadene ved å kjøpe trær på hvert land er i milliarder enheter (euro / dollar)

Julemarkedet i Dortmund, det er en stor Christmas tree, juletreet det er 45 meter høy, selvfølgelig, dette treet er ikke naturlig vekst, men kombinasjonen av 1700 Gran.

I tillegg til torget europeiske generelt ordner et stort juletre, amerikanerne liker også å ordne store juletre i viktige anledninger.

I selv arrangert Julelysene, sett ikke for mange streng lys, for ikke å brenne pæren over belastningen. Dekorative julelys, bør du først teste lyset streng er normalt. Juletre etter dekorasjonen er fullført, anbefales det at du forsiktig risting ornamenter er godt innredet i treet.

I dag, julen treet blitt en uunnværlig dekorasjon av julen, og hver jul, mange kjøpesentre, har familien et juletre som dekorasjon. Selv om treet er forskjellige, dekorasjoner på treet er også forskjellige, vet ikke du fant ingen - det er én ting til felles: treet har en stjerne øverst.

Men hvorfor skal det være en stjerne? Hva betyr dette stjerne?

Hvorfor er det en stjerne på juletreet?

Da Jesus ble født, var det lyse stjerner på himmelen, og tre prestene og hyrdene av Orienten kunne finne Jesus. Toppen av hver treet må ha en stor stjerne, som synkende guiden øst tre Dr. funnet stjernene i Jesus. Men også i enkelte land i utlandet, de tradisjonelle skikkene, bare familien Herren kan sette dette håp stjerne henger, andre kan ikke preemptive.

Hva betyr dette stjerne?

Denne stjernen kalles "Betlehem Star", og fødestedet til Jesus. Bordeaux stjernen, uvanlig bildet av Betlehem, er registrert i den bibelske nytestamentlig Matthew Chapter II. Legenden om to tusen år siden, da Jesus var født i stallen, en lysende stjerne ledet den østlige doktorgrader å finne den nyfødte Jesus.

Derfor juletreet alltid har en stjerne - den opprinnelige julen er å feire Jesu fødsel!


Quzhou Hanyin gave Facotry
Legger til: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-post: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikasjon
Bookmark us today!