3 Plus Tre Person Telt

3 Plus Tre Person Telt

Produktbeskrivelse Coleman Coastline 3 pluss tre person telt har solid, stabil og bygget for enkel pitching. Dette tunnelteltet gir nok plass til tre personer med rikelig stue og lagringsplass for å takle alt ditt kit, selv på lengre opphold. Hold deg beskyttet mot utendørselementene ...
PRODUCT DETAILS

produktbeskrivelse
Coleman Coastline 3 pluss tre person telt har solid, stabil og bygget for enkel pitching. Dette tunnelteltet gir nok plass til tre personer med rikelig stue og lagringsplass for å takle alt ditt kit, selv på lengre opphold.
Hold deg beskyttet mot utendørselementene med det støyende arket som kombinerer følelsen av komfort du får med en sydd grunnplate med ventilasjon og enkel rengjøring av et tradisjonelt flatt bakken. Optimal luftstrøm er et sentralt fokus på denne konstruksjonen med en ekstra ventilasjonsflis for å sikre at luften sirkulerer gjennom teltet. Dette teltet kommer med et soveområde på 4,2, lagringsområde ca 3,78, stigende overflate på 26 og 140 cm hodestue.
Soverommet har også sterk og motstandsdyktig polyetylen. Breathable polyester og no-see-um mesh indre er lett og bugsert. Stangseksjonene er korte nok til at de enkelt kan pakkes inn i en ryggsekk. Stigerøret gir kjølig luft inn i bunnen av teltet, og deretter blir varm luft presset ut gjennom ventilasjonspanelene.
Har to dører, slik at du ikke trenger å re-pitch hvis vindretningen endres. Optimaliser fyrliner langs polene og rundt teltet sørge for stabilitet i høy vind. Y-guy-linjer gir støtte, men mindre belastning på teltstolpene. Opp i en stigning gjør det mulig for rask og enkel pitching, det indre soverommet er forhåndsbestemt, og det kan være igjen når du tømmer teltet.
Fargekodede poler og polermuffer og innvendige kroker med soverom minimerer pitchfeil. PVC vinduer øker synligheten og gir lys inn i teltet, men gir personvern når det er nødvendig. Strømledningen er en praktisk åpning, slik at du kan kjøre en strømkabel inn i teltet, har også mange interne lommer.

Hot Tags: 3 pluss tre person telt, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, kjøp, billig, høy kvalitet, salg
Beslektede produkter

Forespørsel

Quzhou Hanyin gave Facotry
Legger til: No.35, Jiangdong District, Jiangshan City, Zhejiang, Kina
Tel:0570-4016861
E-post: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Kommunikasjon
Bookmark us today!